Overslaan en naar de inhoud gaan

Gebruiksvoorwaarden en auteursrechten

Het BIPT werkt zijn website bij opdat de aangeboden informatie volledig, correct, exhaustief en actueel blijft. Indien er desondanks fouten opduiken in de beschikbaar gestelde middelen doet het Instituut er alles aan om de situatie zo snel mogelijk recht te zetten.

De informatie en de documenten die via deze website ter beschikking gesteld worden, mogen niet als authentieke overname van officieel aangenomen teksten worden beschouwd. Alleen de officiële teksten die in het Belgisch Staatsblad gepubliceerd zijn, gelden als authentieke tekst. De beheerder van deze website en van de infokanalen kan dan ook niet verantwoordelijk worden gesteld voor schade die u ondervindt door tekorten in het antwoord dat u via deze kanalen kreeg.

Tenzij anders vermeld, is de informatie die u op deze site vindt, vrij van auteursrechten. Ze kan onvoorwaardelijk worden hergebruikt voor privé-, verenigings-, wetenschappelijke en commerciële doeleinden. Het BIPT raadt wel aan om de bron en datum van de hergebruikte informatie te vermelden. Wanneer op of via de site van het BIPT bepaalde inhoud kan worden geraadpleegd die verstrekt wordt door derden en door het auteursrecht beschermd is, beperkt dit de mogelijkheden inzake gebruik en reproductie en is daarvoor de voorafgaande toestemming van de respectieve auteur vereist. Voor het gebruik en de reproductie van multimediale informatie (waaronder beeld, geluid, video en softwareapplicaties) is altijd de voorafgaande toestemming vereist. Gelieve daarvoor fibre@bipt.be te contacteren.